Hartman hoopt begin 2025 op zijn rentree

Hartman hoopt begin 2025 op zijn rentree

Quilindschy Hartman heeft voor het eerst laten weten wanneer hij verwacht weer minuten te kunnen maken bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben officieel medegedeeld dat de linksback een 'langdurig herstel' te wachten staat, maar vanwege privacyregelgeving werd er verder geen aanvullende informatie verstrekt.

Nu laat Hartman weten te mikken op een terugkeer bij Feyenoord in januari of februari 2025. De linksback bevestigt hiermee dat supporters niet hoeven te rekenen op speelminuten in het huidige kalenderjaar. Hartman liep afgelopen seizoen in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht een zware knieblessure op, en zoals het er nu naar uitziet, zal het herstel ongeveer tien maanden duren.

Hartman miste hierdoor de TOTO KNVB Bekerfinale, het EK voetbal in Duitsland en enkele fraaie wedstrijden in de Champions League. Wanneer de verdediger in januari zijn rentree maakt, kan hij mogelijk meespelen in de kraker tegen Bayern München op woensdag 22 januari en de uitwedstrijd tegen LOSC Lille eind januari.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties