''Hij is uitermate geschikt om die functie onder Te Kloese in te vullen''

''Hij is uitermate geschikt om die functie onder Te Kloese in te vullen''

Feyenoord gaat intern de zomerse transferwindow evalueren. Algemeen directeur Dennis te Kloese bevestigde afgelopen week al dat de organisatie hard aan het groeien is en dat zijn takenpakket daardoor enorm is toegenomen. De verwachtingen zijn dat de Rotterdammers een technisch manager gaan aanstellen.

"Ik denk dat er een nieuwe technisch manager komt, of welke naam je het ook geeft. Dennis heeft al gezegd dat er best veel op zijn bordje lag", vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in de Dick Voor Mekaar Podcast. "Ze hebben natuurlijk al Mark Ruijl in dienst. Hij heeft bij FC Dordrecht al allerlei dingen gedaan en is deze window ook bij Feyenoord ingesprongen om te helpen om een aantal spelers te verhuren of te verkopen."

De 39-jarige Ruijl begon als scout bij Feyenoord en heeft in korte tijd een goede indruk gemaakt. Ruijl werd al snel gepromoveerd tot hoofdscout en kreeg een steeds groter takenpakket. "Hij is uitermate geschikt om die functie onder Te Kloese in te vullen. Hij heeft ook zeker een netwerk, hij is scout. Die hebben allemaal enorme netwerken. Direct met trainers, agenten, et cetera."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties