"Hij wist ook de dingen te noemen waar je niet goed in bent"

"Hij wist ook de dingen te noemen waar je niet goed in bent"

Terwijl voor alle Feyenoord-fans de aandacht gericht is op de wedstrijd tegen SL Benfica, treffen om 21:00 uur ook twee oud-Feyenoorders elkaar. Lutsharel Geertruida neemt het met RB Leipzig op tegen het Liverpool FC van Arne Slot. De verdediger vertelt op de website van zijn club over zijn band met de succestrainer

"Hij wist altijd het beste uit me te halen omdat hij ook de dingen wist te noemen waar je niet goed in bent", vertelt Geertruida. "En daar had hij altijd gelijk in. Hij is een heel slimme coach die precies weet wat hij wil en hoe hij dat dan ook moet aanpakken. En buiten het veld staat hij voor iedereen open, heeft biedt altijd een luisterend oor en is hij een goede gesprekspartner."

Drie seizoenen werkte Slot samen met Geertruida, maar nadat ze beide voor een nieuwe uitdaging zijn gegaan is het contact logischerwijs verminderd. "Nee, ik heb hem nog niet gesproken. Ik denk dat we het momenteel allebei erg druk hebben. Misschien lukt het morgen voor of vooral na de wedstrijd in het stadion."

Lees meer over
Lutsharel Geertruida Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties