Invallers Hartman en Timber spelen gelijk met Jong Oranje

Invallers Hartman en Timber spelen gelijk met Jong Oranje

Jong Oranje heeft de laatste oefenwedstrijd voor de start van het EK Onder 21 gelijkgespeeld. In Oostenrijk nam de selectie van Erwin van de Looi het op tegen het Olympisch elftal van Japan. De wedstrijd is geëindigd in 0-0.

Bondscoach Van de Looi begon met een redelijk opvallende opstelling. In de eerste helft leek hij vooral de kans te geven aan zijn wisselspelers en zaten Quilindschy Hartman en Quinten Timber op de bank. Na een doelpuntloze eerste helft werden in de rust negen spelers gewisseld. Met Hartman en Timber in het elftal kwam Nederland echter alsnog niet tot scoren. De middenvelder van Feyenoord viel in de tweede helft wel positief op en droeg bovendien de aanvoerdersband.

De eerste wedstrijd van het aankomende EK wordt gespeeld op woensdag 21 juni. Jong Oranje zit hierbij in de groepsfase met de leeftijdsgenoten van België, Georgië en Portugal.

Opstellingen
Nederland: Scherpen; Van Ewijk, Van den Berg, Van de Ven, Maatsen, Reis, Tavsan, Gravenberch, Dallinga, Taylor, Zirkzee
Japan: Suzuki; Suzuki, Kimura, Yamamoto, Fujita, Sato, Suzuki, Fujio, Mito, Kato, Uchino.

Wissels Jong Oranje
Schendelaar, Verbruggen, Brobbey, Burger, Hartman, Van Hecke, Manhoef, Mijnans, Rensch, Summerville, Timber.

Lees meer over
Quinten Timber Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties