'Jahanbakhsh mag vertrekken van Feyenoord'

Feyenoord wil ruimte maken in de salarishuishouding en heeft aangegeven dat Alireza Jahanbakhsh mag vertrekken, zo meldt 1908.nl. De Rotterdammers hebben de plannen onlangs kenbaar gemaakt bij de zaakwaarnemer van de 29-jarige aanvaller.

Jahanbakhsh heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2024, met een cluboptie om zijn contract met een jaar te verlengen. De international van Iran heeft een geschatte marktwaarde van vier miljoen euro en heeft over belangstelling niet te klagen.

Verschillende clubs uit Turkije hebben geïnformeerd bij Feyenoord naar de beschikbaarheid van Jahanbakhsh. Afgelopen winter had de aanvaller de mogelijkheid om een transfer te maken naar Panathinaikos, maar hij besloot trouw te blijven aan de Rotterdamse club en zich volledig in te zetten voor het kampioenschap.

Feyenoord haalde Jahanbakhsh in de zomer van 2021 naar De Kuip. De aanvaller werd na een mislukt avontuur bij Brighton & Hove Albion overgenomen voor een bedrag van één miljoen euro. In totaal speelde hij 83 wedstrijden in het shirt van Feyenoord, waarin hij zestien doelpunten scoorde en veertien assists leverde.

Vervanger Jahanbakhsh
Gustav Isaksen wordt momenteel beschouwd als een van de opties om de aanval van Feyenoord te versterken. De 22-jarige Deen speelt momenteel voor FC Midtjylland en speelt bij voorkeur als rechtsbuiten. Isaksen heeft een doorlopend contract tot medio 2025 en zijn transferwaarde wordt geschat op zevenenhalf miljoen euro.

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen