Jans kijkt uit naar zondag: "Ik heb genoten van Feyenoord"

Jans kijkt uit naar zondag: "Ik heb genoten van Feyenoord"

Feyenoord neemt het zondag op tegen de nummer twee van de Eredivisie. FC Utrecht doet het qua punten verrassend goed in de competitie. Trainer Ron Jans kijkt uit naar de kraker in de Galgenwaard en heeft met veel belangstelling gekeken naar de Champions League-wedstrijd van de Rotterdammers.

"Genoten! Benfica had nog met 4-0 van Atlético Madrid gewonnen. Het was niet alleen de score; die was dik en dik verdiend", vertelt Jans in zijn vooruitblik op zondag in gesprek met ESPN. "Het had misschien wel hoger uit kunnen vallen, zeker met de VAR-beslissingen, die wel terecht waren. Echt heel goed, mooi."

Jans blijft nuchter over de vorm van Feyenoord. "Als wij wat halen, dan wordt de prestatie alleen maar groter, dat vind ik wel mooi. Rondom Feyenoord was er een aantal weken geleden een heel ander sentiment. Nu, na Girona, Go Ahead en zeker tegen Benfica, is de sfeer heel anders. Volgens de trainer hebben ze hun beste wedstrijd al gespeeld, dus het kan alleen maar minder worden."

Jans hoopt dat FC Utrecht rustig blijft

FC Utrecht draait goed, maar dat is geen reden voor een feest. "We hebben pas acht wedstrijden gespeeld en moeten rustig blijven. Het is wel opmerkelijk dat je nu met acht wedstrijden 22 punten hebt en vorig jaar na acht wedstrijden drie punten had, dat scheelt negentien punten. Dat is echt belachelijk."

Jans hoopt dat iedereen in de spelersgroep normaal blijft doen. "Ik hou niet van dat soort dingen als je pas acht wedstrijden hebt gespeeld. Als aan het einde van het seizoen dit de stand is, dan mogen we wel een feestje vieren. Laat ons maar lekker in de luwte zo doorgaan."

Mike van der Hoorn heeft woensdagavond ook naar Feyenoord zitten kijken. "Ik was wel onder de indruk eigenlijk. Het was een mooie avond voor Feyenoord. Zo snel kan het gaan. In het begin was het wat zoeken; daar heeft de trainer ook wat over gezegd. Dat ze nu zo de draad oppakken, tekent alleen maar hoeveel goede spelers ze hebben."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties