Justin Bijlow blijft bij Feyenoord

Justin Bijlow keert definitief terug naar Feyenoord. De doelman bevestigt het opmerkelijke nieuws persoonlijk via zijn sociale mediakanalen. De international van Oranje was onderweg naar Southampton, maar tijdens de medische keuring is er een verschil van inzicht ontstaan. Bijlow vliegt daardoor weer terug naar Rotterdam.

Feyenoord en Southampton hadden een akkoord bereikt over een huurtransfer. De optie tot koop van rond de acht miljoen euro zou definitief worden wanneer de doelman twintig wedstrijden in actie zou komen voor de club uit de Premier League. Zo ver gaat het niet komen, want hij sluit snel weer aan bij de ploeg van Brian Priske.

Statement van Bijlow

Beste Feyenoorders,

Ik was op weg naar de Premier League. Na een heel speciale dag afgelopen zondag, waar ik jullie enorm dankbaar voor ben, bereidde ik me voor op een vertrek bij Feyenoord. Dat vond ik niet makkelijk en was niet mijn eerste keus, maar het moest in het belang van mijn carrière.

Bij de medische keuring is gebleken dat Southampton een andere visie heeft dan Feyenoord over de behandelwijze van een oude blessure. Ik ben volledig fit en ik word hierdoor niet belemmerd, maar ik respecteer de visie van de medische staf van Southampton.

Hierdoor keer ik terug in Rotterdam, bij mijn club Feyenoord. Mijn band met de stad en de club is ijzersterk. Ik blijf vechten voor een plek in het doel van Feyenoord en het Nederlands elftal.

Feyenoorders, bedankt voor de steun die jullie me altijd geven.

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen