Kaartverkoop eerste competitieduel Feyenoord vrijdag van start

Kaartverkoop eerste competitieduel Feyenoord vrijdag van start

Feyenoord start morgen (vrijdag) met de kaartverkoop voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen in de Eredivisie. Op zaterdag 10 augustus (16:30 uur) is Willem II de tegenstander. In dit bericht lees je alle informatie over de kaartverkoop voor deze wedstrijd, plus aanvullende info over een aantal wijzigingen in de verkoop- en voorrangsperiodes voor komend seizoen.

Wijzigingen aankooprecht Legioen-leden en Junior Kameraadjes
Met ingang van seizoen 2024-2025 zijn er wijzigingen aangebracht in het aankooprecht en de voorrang op het kopen van tickets voor Legioen-leden en Junior Kameraadjes. Deze groepen hebben het eerste recht van aankoop van één ticket bij wedstrijden waar een seizoenkaart geldig is. Hiermee hebben Legioen-leden voorrang op het eventueel bijkopen van seizoenkaarthouders.

Topwedstrijden
De wedstrijden van Feyenoord worden dit seizoen opgedeeld in topwedstrijden en niet-topwedstrijden. De verdeling hiervan wordt gedurende het seizoen gecommuniceerd. Bij de topwedstrijden (zes tot tien wedstrijden per seizoen, zoals Ajax, PSV en Champions League) hebben Legioen-leden en Junior Kameraadjes samen met seizoenkaarthouders het exclusieve recht om tickets te kopen. Supporters zonder lidmaatschap of seizoenkaart hebben dan geen mogelijkheid meer tot het kopen van tickets.

Het Legioen en Junior Kameraadjes
Leden van Het Legioen en Junior Kameraadjes krijgen voor Feyenoord – Willem II twee voorrangsperiodes. De eerste voorrangsperiode begint op vrijdag 19 juli om 13:00 uur en eindigt op zaterdag 20 juli om 08:30 uur. Tijdens deze periode kunnen leden één ticket per lidmaatschap kopen.

De tweede voorrangsperiode start direct daarna op zaterdag 20 juli om 09:00 uur en loopt tot maandag 22 juli om 17:30 uur. In deze periode kunnen maximaal vier tickets per lidmaatschap worden gekocht. Tickets zijn beschikbaar vanaf € 35,-. Alle details over de kaartverkoop zijn te vinden via deze link.

Seizoenkaarthouders
De verkoop voor seizoenkaarthouders start op zaterdag 20 juli om 09:00 uur. Deze voorrangsperiode loopt tot maandag 22 juli om 17:30 uur. Ook seizoenkaarthouders kunnen tickets aanschaffen vanaf € 35,- per stuk. Per seizoenkaart kunnen maximaal drie tickets worden gekocht.

Overige Supporters
De kaartverkoop voor overige supporters begint op maandag 22 juli om 18:00 uur (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Per supporter kunnen maximaal vier tickets worden gekocht.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties