Kein Geloel: "Jackpot aan de Gambiaanse roulettetafel"

Kein Geloel: "Jackpot aan de Gambiaanse roulettetafel"

Voor het eerst in de clubhistorie speelde Feyenoord een wedstrijd in Flevoland. Het benauwde overwinning op Almere City zorgde voor genoeg gespreksstof voor een gloedjenieuwe aflevering van Kein Geloel.

Ondanks dat het de allereerste keer ooit in de clubhistorie was dat deze wedstrijd op het programma stond, vond de lokale burgemeester het toch nodig om de supporters met een buscombi op te zadelen. Voor de aanwezige uitfans was het een duel om niet snel te vergeten. Terwijl Lutsharel Geertruida Feyenoord op 0-1 leek te zetten, reden zij nog op de snelweg.

Omdat de VAR toch een bizarre reden vond om een streep door het doelpunt van de aanvoerder te zetten, bleef het in Almere tot diep in de tweede helft spannend. Invaller Yankuba Minteh werd in het Yanmar Stadion uiteindelijk de held van Het Legioen, na een wereldgoal en een knappe intikker: 0-2.

Feyenoord ligt dan weliswaar uit Europa, de talentenploeg van trainer Robin van Persie zit nog wel in een Europees toernooi. In de Youth League speelt Feyenoord onder 19 deze week tegen de leeftijdsgenoten van FC Bayern München. Zullen spelers als Givairo Read, Antoni Milambo en Leo Sauer mee naar Duitsland reizen? En waarom is topscorer en smaakmaker Jaden Slory er eigenlijk niet bij?

Het hoofdgerecht deze week is uiteraard de halve finale tegen FC Groningen, komende donderdag. De reden dat deze belangrijke wedstrijd niet op woensdag gespeeld wordt en Feyenoord dus een dag minder rust heeft in aanloop naar de topper tegen PSV zorgt voor verbazing bij de mannen van Kein Geloel, die ook dieper ingaan op de krachten van de opponent uit de Keuken Kampioen Divisie.

Klik hier om de podcast te beluisteren.

Lees meer over
Yankuba Minteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties