Nieuwe datum voor De Klassieker: Feyenoord - Ajax eind oktober

Nieuwe datum voor De Klassieker: Feyenoord - Ajax eind oktober

De KNVB heeft zaterdagochtend een nieuwe datum voor De Klassieker bekendgemaakt. Feyenoord en Ajax treffen elkaar op woensdag 30 oktober 2024 om 18:00 uur in Stadion Feijenoord. De voetbalbond is tot dit besluit gekomen in samenspraak met de gemeente Rotterdam.

Helaas heeft burgemeester Aboutaleb afgelopen dinsdag moeten besluiten dat de klassieker tussen Feyenoord en Ajax komende zondag geen doorgang kan vinden. Dit als gevolg van de aangekondigde politieacties voor een verbeterd vroegpensioen.

Op zoek naar een nieuwe datum en kijkend naar de speeldagenkalender van het Nederlandse betaald voetbal is dit het eerste moment dat passend is ten opzichte van de overige wedstrijden van Feyenoord en Ajax en waarbij er sprake is van minimaal twee etmalen volledige rust tussen wedstrijden.

Het competitiebestuur betaald voetbal heeft dit besluit genomen. Seizoenkaarten en losse tickets zijn en blijven gewoon geldig. Dit meldt Feyenoord op de officiële website. Alle supporters in bezit van een ticket worden persoonlijk per e-mail geïnformeerd.

Druk speelschema Feyenoord

Voor Feyenoord staat zondag 27 oktober de uitwedstrijd tegen FC Utrecht op de agenda. 30 oktober is nu de nieuwe datum voor De Klassieker, en op zaterdag 2 november om 16:30 uur staat de thuiswedstrijd tegen AZ in De Kuip gepland. Dinsdag of woensdag daarna volgt de vierde speelronde van de Champions League.

• 22/23 oktober derde speelronde Champions League
• zondag 27 oktober 12:15 FC Utecht - Feyenoord
• woensdag 30 oktober 18:00 Feyenoord - Ajax
• zaterdag 2 november 16:30 Feyenoord - AZ
• 5/6 november vierde speelronde Champions League

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties