Kopzorgen voor Simeone: Giménez definitief niet inzetbaar

Kopzorgen voor Simeone: Giménez definitief niet inzetbaar

Atlético Madrid bereidt zich gehavend voor op de thuiswedstrijd tegen Feyenoord in de Champions League. De Spanjaarden kampen met diverse personele problemen en zien nu ook José María Giménez zo goed als zeker wegvallen voor de wedstrijd van woensdagavond.

Giménez heeft zondagavond tijdens de thuiswedstrijd tegen Cádiz een spierblessure opgelopen. Het is nog niet honderd procent zeker dat de 28-jarige rechtspoot met een marktwaarde van 35 miljoen euro niet kan spelen. Marca houdt er echter wel rekening mee dat de wedstrijd tegen Feyenoord nog te vroeg komt. Axel Witsel en Mario Hermoso zijn de enige overgebleven opties achterin. César Azpilicueta is namelijk ook een twijfelgeval.

Er is niet alleen slecht nieuws te melden voor Atlético Madrid. Afgelopen weekend maakte Ángel Correa zijn opwachting in de basis. De verwachtingen waren dat zijn knieblessure hem aan de kant zou houden tot na de interlandperiode, maar Diego Simeone heeft met de Argentijn een aanvallende optie erbij. Ook Álvaro Morata is tegen Feyenoord weer beschikbaar. In La Liga is de spits geschorst geweest en kon daardoor tegen Cádiz niet in actie komen.

Update | Atlético Madrid bevestigt blessure Giménez
José María Giménez komt definitief niet in actie tegen Feyenoord. Atlético Madrid heeft via de officiële clubkanalen bevestigd dat de sterkhouder een spierblessure heeft opgelopen en daardoor niet in actie kan komen woensdagavond. Hoe lang de centrale verdediger buitenspel staat moet de komende dagen duidelijk worden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties