'Lamprou krijgt geen nieuw contract aangeboden van Feyenoord'

'Lamprou krijgt geen nieuw contract aangeboden van Feyenoord'

Kostas Lamprou hoeft niet meer te rekenen op een nieuw contract van Feyenoord. De doelman komt namelijk niet voor in de plannen van trainer Brian Priske en kan daardoor transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. Dit meldt 1908.nl.

Timon Wellenreuther, Justin Bijlow, Mikki van Sas en Mannou Berger zijn de doelmannen waar Priske mee gaat werken de komende periode. Mochten er geen ontwikkelingen plaatsvinden op de transfermarkt, dan zijn dit ook de namen waar Feyenoord het nieuwe seizoen mee ingaat.

Lamprou tekende afgelopen zomer een contract voor een seizoen bij Feyenoord. De 32-jarige Griek werd vooral gehaald om Wellenreuther en Bijlow op het trainingsveld scherp te houden. Daarnaast was hij met zijn ervaring en karakter ook belangrijk in de kleedkamer van de Rotterdamse club.

Lamprou heeft afgelopen week in een persoonlijk gesprek te horen gekregen van Feyenoord dat hij niet voorkomt in de plannen. Hiermee komt er definitief een einde aan zijn tweede periode in De Kuip. Eerder keepte hij negentien wedstrijden voor Feyenoord in de periode tussen 2011 en 2015.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties