Opstelling Feyenoord: Bueno fit genoeg voor basisplaats

Opstelling Feyenoord: Bueno fit genoeg voor basisplaats

De opstelling van Feyenoord is bekend! Het elftal van Brian Priske begint over iets meer dan een uur aan het derde duel in de Champions League. De Rotterdammers nemen het in Lissabon op tegen SL Benfica en treffen daarbij een ploeg die foutloos is begonnen aan het toernooi. Hugo Bueno kan bij Feyenoord aan de aftrap beginnen.

Dat Bueno aan de aftrap begint was gisteravond nog geen absolute zekerheid. De Spanjaard viel afgelopen weekend tegen Go Ahead Eagles geblesseerd uit en heeft de dagen erna niet getraind. Op de persconferentie gaf Priske dinsdag aan dat zijn linksback de afsluitende training wel volledig zou afwerken en de uren daarna bevestiging moesten geven. Die bevestiging is dus positief gebleken. In de verdediging beginnen ook Jordan Lotomba, Gernot Trauner en Dávid Hancko aan de aftrap.

Wat betreft de rest van de spelers had Priske ook geen aanleiding om te wisselen. Op het middenveld liep de combinatie tussen Inbeom Hwang, Quinten Timber en Antoni Milambo uitstekend. In de aanval maakten ook Ibrahim Osman, Ayase Ueda en Igor Paixão een goede indruk. Calvin Stengs, Bart Nieuwkoop, Gjivai Zechiël, Santiago Gimenez, Chris Kevin Nadje en Quilindschy Hartman ontbreken zoals bekend in de wedstrijdselectie.

Opstelling Feyenoord

Wellenreuther; Lotomba, Trauner, Hancko, Bueno; Hwang, Timber, Milambo; Osman, Ueda, Paixão.

Wissels Feyenoord

Bijlow, Berger, Beelen, Smal, Zerrouki, Gonzalez, Ivanusec, Carranza, Mitchell, Hadj Moussa.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties