Mitchell arriveert bij trainingskamp Feyenoord in Oostenrijk

Mitchell arriveert bij trainingskamp Feyenoord in Oostenrijk

Jeyland Mitchell heeft zich gemeld bij Feyenoord in Oostenrijk. De aanwinst kan voor het eerst meetrainen met de groep nadat de verdediger zijn transfer heeft afgerond. Mitchell sluit zich aan bij het trainingskamp, en officieel beginnen zijn voorbereidingen bij de Rotterdamse club.

Mitchell was de afgelopen dagen in Costa Rica om zijn werkvergunning in orde te maken. De centrale verdediger trainde daardoor nog niet mee en was ook niet aanwezig tijdens de Open Dag van Feyenoord. Mitchell sluit fit aan bij de Rotterdammers, want hij was enkele weken geleden nog actief op de Copa America.

Feyenoord heeft Mitchell gehaald als versterking voor het eerste elftal. Het is de bedoeling dat de 19-jarige rechtspoot gaat concurreren met de huidige basisspelers. Mitchell kwam voor een bedrag van 2,5 miljoen euro over van LD Alajuelense. Op de eerste foto's is te zien dat hij met rugnummer 36 gaat spelen, maar dat kan na de transferperiode nog wijzigen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties