NAC Breda krijgt flinke rekening na wangedrag supporters in De Kuip

NAC Breda krijgt flinke rekening na wangedrag supporters in De Kuip

NAC Breda kan een forse factuur verwachten van Feyenoord. De supporters hebben zich afgelopen weekend misdragen na het verloren duel in De Kuip. Het officiële schaderapport moet nog worden vastgesteld, maar duidelijk is dat de rekening richting de 30.000 euro gaat. Dit meldt RTV Rijnmond.

Supporters van NAC Breda hebben onder meer een horecastand vernield, waarbij een medewerker van Feyenoord gewond raakte en moest worden gehecht aan zijn hand. Tijdens het duel, dat in het teken stond van het Sophia Kinderziekenhuis, waren er meerdere incidenten. Zo is er schade aan het hekwerk en zijn diverse muren bekabeld.

De media sprak schande van het gedrag van de NAC Breda-supporters. De discussie of wedstrijden voortaan gespeeld moeten worden zonder uitpubliek is dan ook weer actueel. Feyenoord is duidelijk: "We zijn voor een dadergerichte aanpak. Als het op een normale manier gaat, dan is het spelen met uitpubliek juist sfeerverhogend. De goeden moeten niet onder de kwaden lijden."

Stadion Feijenoord gaat kijken hoe het de medewerkers beter kan beschermen tegen agressieve supporters. Binnenkort vindt er een evaluatiemoment plaats. "Het stadion kijkt of, en zo ja hoe, ze het voor het personeel eventueel nog veiliger kunnen maken naar aanleiding van de ongeregeldheden door de aanhang van NAC."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties