Officieel: Beelen verlengt contract bij Feyenoord

Officieel: Beelen verlengt contract bij Feyenoord

Thomas Beelen heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd. De 23-jarige verdediger, die nog een doorlopende verbintenis had tot medio 2027, heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe overeenkomst die hem tot medio 2028 in De Kuip houdt.

''Vanuit Feyenoord is het een mooi gebaar om met me te willen verlengen, dus dat voelt sowieso goed'' vertelt Beelen op de clubwebsite. ''Ik zit hier ook op m’n plek. Afgelopen half jaar heb ik al veel gespeeld, de nodige mooie momenten meegemaakt en de beker gewonnen. Komend seizoen gaan we weer de Champions League in en willen we daarnaast ook meedoen om de prijzen. Naar die uitdaging kijk ik ontzettend uit. En naar alle supporters, van wie ik vorig jaar al heel veel steun heb gevoeld. Ik heb heel veel zin om weer in De Kuip te spelen en hen daar te zien.''

Beelen kwam in de zomer van 2023 naar Feyenoord vanuit PEC Zwolle. De in Harderwijk geboren verdediger maakte in zijn debuutseizoen in De Kuip gelijk indruk met zijn solide spel en kordate defensieve acties. Zeker in de tweede seizoenshelft ontpopte Beelen zich tot een van de betrouwbare krachten in de defensie van de stadionclub. Met in totaal 26 wedstrijden in de hoofdmacht achter zijn naam droeg hij nadrukkelijk bij aan de goede prestaties van Feyenoord van afgelopen seizoen, waaronder het winnen van de TOTO KNVB Beker.

Lees meer over
Thomas Beelen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties