Officieel: Heerenveen huurt Sebaoui van Feyenoord

Officieel: Heerenveen huurt Sebaoui van Feyenoord

Ilias Sebaoui is aankomend seizoen speler bij sc Heerenveen. De 22-jarige buitenspeler wordt gehuurd van Feyenoord. Sebaoui gaat in Fryslân spelen met rugnummer 17 en is de zesde versterking voor het elftal van trainer Robin van Persie.

Algemeen directeur Ferry de Haan geeft aan dat sc Heerenveen met de komst van Sebaoui voorin meer opties krijgt. "Met de komst van Ilias zijn de vleugelposities dubbel bezet. Ilias is technisch vaardig, heeft een goede dribbel en kan met zijn kwaliteiten beslissend zijn. We zijn blij dat we komend seizoen over hem kunnen beschikken."

Sebaoui werd in de zomer van 2023 door Feyenoord overgenomen van Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen en direct verhuurd aan FC Dordrecht. In de Keuken Kampioen Divisie maakte de behendige vleugelaanvaller afgelopen seizoen indruk met 11 doelpunten en 7 assists. Nu gaat de buitenspeler zich verder ontwikkelen in de Eredivisie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties