Ook Feyenoord-huurling Hokke uitgeschakeld met knieblessure

Ook Feyenoord-huurling Hokke uitgeschakeld met knieblessure

Milan Hokke komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor ADO Den Haag. De huurling van Feyenoord heeft een knieblessure opgelopen en laat via zijn sociale media weten enkele maanden buitenspel te staan. Hokke geeft echter aan dat het seizoen nog niet voorbij is en dat hij in de tweede seizoenshelft weer kan terugkeren op het veld.

De 20-jarige Hokke speelde dit seizoen zes wedstrijden voor ADO Den Haag. In de eerste drie wedstrijden van het seizoen zat de centrale verdediger niet bij de selectie, maar daarna kreeg hij minuten als invaller. In de laatste duels had Hokke telkens een basisplaats.

Hokke maakte afgelopen zomer de overstap van Feyenoord naar ADO Den Haag. De linkspoot kreeg de kans in de voorbereiding, maar al snel werd duidelijk dat hij niet in aanmerking kwam voor speelminuten. Een verhuurperiode in de Keuken Kampioen Divisie bleek daardoor de ideale oplossing.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties