Opstelling Feyenoord: Priske kiest voor deze elf tegen KRC Genk

Opstelling Feyenoord: Priske kiest voor deze elf tegen KRC Genk

De opstelling van Feyenoord voor de oefenwedstrijd tegen KRC Genk is bekend. Trainer Brian Priske stuurt onderstaande spelers de eerste helft het veld op tegen de nummer vijf van het afgelopen seizoen in België.

Thomas Beelen en Quinten Timber keren terug in de wedstrijdselectie van Feyenoord. De verdediger en middenvelder waren tegen FC Dordrecht nog afwezig, maar zijn nu fit genoeg om te starten tegen KRC Genk. Daarnaast valt ook op dat Marcus Pedersen weer terug is bij de Rotterdammers. De verdediger werd afgelopen seizoen verhuurd, maar de koopoptie werd door degradatie van US Sassuolo niet gelicht. Nu sluit de Noor weer aan en begint direct in de basisformatie.

De voorbereiding is de kans om diverse talenten aan het werk te zien. Jayden Candelaria trainde afgelopen periode mee met de eerste selectie en de twintigjarige verdediger behoort tot de wedstrijdselectie. De linksback maakte afgelopen seizoen een goede indruk bij Feyenoord Onder 21 en mag zich nu bewijzen in de ploeg van trainer Priske. Mede door de blessure van nieuwkomer en linksback Gijs Smal moet er gekeken worden naar de jeugdopleiding.

Patrik Wålemark, Thomas van den Belt en Lennard Hartjes behoren opvallend genoeg niet tot de wedstrijdselectie. Het is nog niet bekend waarom ze niet beschikbaar zijn vandaag. Over de twee laatstgenoemden gingen geruchten rond dat ze te horen hebben gekregen dat ze mogen vertrekken bij Feyenoord. Het is afwachten op meer duidelijkheid over de twee middenvelders en de buitenspeler.

Opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Beelen, Tsoungui, Plug; Nieuwkoop, Timber (C), Zerrouki, Pedersen; Stengs, Ueda, Paixão

Wissels Feyenoord
Van Sas, Berger, Giersthove, Candelaria, Kasanwirjo,Read,Nadje, Milambo, 'T Zand, Zechiel, Sebaoui, Slory, Sauer, Hadj Moussa.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties