Opstelling Feyenoord: Zechiël basisspeler in duel om Johan Cruijff Schaal

Opstelling Feyenoord: Zechiël basisspeler in duel om Johan Cruijff Schaal

Gjivai Zechiël heeft zijn eerste basisplaats in een officiële wedstrijd voor Feyenoord te pakken. De talentvolle middenvelder krijgt van trainer Brian Priske de kans vanaf de aftrap tijdens de kraker tegen PSV. Het duel om de Johan Cruijff Schaal begint om 18:00 uur en wordt live uitgezonden door ESPN.

De basisplaats van Zechiël is allesbehalve verrassend te noemen. De geboren Rotterdammer heeft vanaf dag één in de voorbereiding een uitstekende indruk weten te maken. Priske roemde zijn leiderschap ondanks zijn jonge leeftijd. Tegen SL Benfica was de middenvelder een van de uitzonderingen die wel een goede indruk wist te maken.

De blessure van Quinten Timber heeft er ook voor gezorgd dat Zechiël op het middenveld mag beginnen. Timber behoort wel tot de wedstrijdselectie, maar heeft afgelopen week de groepstraining hervat waardoor een basisplaats er nog niet in zit. Calvin Stengs start wel in de basis. De middenvelder werkte hard om fit te zijn voor de wedstrijd van zondagavond.

Timon Wellenreuther

De strijd onder de lat is voorlopig gewonnen door Wellenreuther. De Duitser krijgt van Priske de voorkeur onder de lat tegen PSV. Justin Bijlow moet hierdoor genoegen nemen met een reserverol. Of Wellenreuther ook in de Eredivisie gaat keepen, liet de nieuwe trainer van Feyenoord nog in het midden, maar gaf wel direct aan het vertrouwen te willen geven aan een doelman en niet van veel wisselingen te houden.

Opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko; Nieuwkoop, Zerrouki, Zechiël, Lopez; Stengs, Gimenez, Paixão.

Wissels Feyenoord
Bijlow, Van Sas, Kasanwirjo, Plug, Read, Timber, Lingr, Milambo, Sauer, Hadj Moussa, Ivanusec, Ueda.

Ik kan me vinden in de keuzes van Priske
gujuqyjwuaajxe4
Lees meer over
Gjivai Zechiël
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties