Osman: "Ik denk dat dit mijn beste wedstrijd was"

Ibrahim Osman heeft zaterdag tegen Go Ahead Eagles een erg sterke wedstrijd gespeeld. Eindelijk lijkt de vleugelspeler meer in zijn spel te komen en zodoende maakte hij in Deventer ook zijn eerste goal voor Feyenoord. Oud-Feyenoorder Karim El Ahmadi was al dolenthousiast, maar de Ghanees kijkt zelf ook tevreden terug op zijn wedstrijd.

"Toen de bal kwam, dacht ik alleen maar aan aanvallen", vertelt Osman op de persconferentie na afloop. De vleugelspeler laat zien dat hij steeds meer gewend is aan het spel bij Feyenoord. "Ik denk dat dit mijn beste wedstrijd was. Vanaf de rechterkant denk ik dat het voor mij goed ging."

De eerste maanden in Rotterdam waren voor Osman niet altijd even makkelijk. "Ik was niet altijd even fit. Het ging op en neer, maar met de hulp van mijn teamgenoten en staf, heb ik mezelf verbeterd. Er is nog wel meer te verbeteren. Ik moet betere keuzes maken en ik begin mijn teamgenoten steeds beter te begrijpen."

Er komen mooie wedstrijden aan en daar geniet Osman wel van. "Het zijn geweldige wedstrijden. Er komen mooie in de Champions League en ook thuis tegen Ajax kijk ik naar uit." De volle speelkalender heeft de aanvaller geen problemen mee. "Vandaag was volgens mij voor het eerst in vijf maanden dat ik negentig minuten heb gespeeld, dus mijn fitheid wordt steeds beter."

Contact met Brighton

Osman staat officieel onder contract bij Brighton & Hove Albion en met die club heeft hij dan ook veel contact. "Ik heb contact met het 'huurmanagement'. Na elke wedstrijden sturen ze mij een berichtje met de goede en minder goede dingen die ik nog moet verbeteren. Ze kijken iedere wedstrijd. Ze vinden ook dat ik mijn beslissingen nog beter moet maken."

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen