"Paixão was de enige die echt goede dingen deed en initiatief nam"

"Paixão was de enige die echt goede dingen deed en initiatief nam"

Feyenoord kijkt na het 2-2 gelijkspel tegen FC Groningen wederom terug op een teleurstellend weekend. Toch was er één speler die werd verkozen in het Elftal van de Week van De Telegraaf. Oud-Feyenoorder Ben Wijnstekers, die deze week dat elftal mocht samenstellen, was namelijk onder de indruk van Igor Paixão.

"Hij was de enige die echt goede dingen deed en voortdurend initiatief nam bij Feyenoord", begon Wijnstekers over de Braziliaan die de tweede treffer voor zijn rekening nam. "Of het met zijn acties nu binnendoor of buitenom was. Hij was voortdurend dreigend en doelgericht. Je kan zeggen dat hij er nog meer binnen had kunnen schieten, maar het heeft allesbehalve aan hem gelegen dat het nog 2-2 werd in Groningen."

Elftal van de Week
Jasper Schendelaar (PEC Zwolle); Mickaël Tirpan (Willem II), Olivier Boscagli (PSV), Matteo Dams (PSV); Sven Mijnans (AZ), Victor Edvardsen (Go Ahead Eagles), Ringo Meerveld (Willem II); Ibrahim Sadiq (AZ), Brynjolfur Willumsson (FC Groningen), Troy Parrott (AZ), Igor Paixão

Lees meer over
Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties