Priske blikt vrijdagmiddag vooruit op uitduel tegen NEC

Priske blikt vrijdagmiddag vooruit op uitduel tegen NEC

Voor Feyenoord staat zaterdagavond de uitwedstrijd tegen NEC Nijmegen op de agenda. Trainer Brian Priske blikt vrijdagmiddag vooruit op het duel tegen de nummer twaalf in de Eredivisie. Het persmoment in De Kuip begint om 14:00 uur en is live te bekijken op Feyenoord ONE.

Priske moet het de komende maanden doen zonder Santiago Giménez en zal ongetwijfeld een update geven over de fitheid van zijn selectie. Het is vooral de vraag wanneer Calvin Stengs zijn rentree kan maken bij de Rotterdammers. De middenvelder moest onder het mes en werd binnen niet al te lange tijd terug verwacht op het trainingsveld.

NEC is het seizoen begonnen met vier verliespartijen en twee overwinningen. Zowel tegen PEC Zwolle als tegen Fortuna Sittard werden de drie punten gepakt. Van PSV, Heracles, AZ en FC Twente werd niet gewonnen. Feyenoord won twee duels en speelde er drie gelijk. Dat is momenteel goed voor een vijfde plaats in de Eredivisie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties