Priske geeft een update over de blessures van Milambo, Bueno en Nieuwkoop

Priske geeft een update over de blessures van Milambo, Bueno en Nieuwkoop

Brian Priske heeft zijn basisopstelling, deels noodgedwongen, op drie posities gewijzigd. Door de blessures van Antoni Milambo en Hugo Bueno beginnen Gijs Smal en Gjivai Zechiël tegen Sparta in de basis, terwijl Thomas Beelen precies op tijd weer fit is om Bart Nieuwkoop te vervangen. De trainer gaat in zijn speelstijl niks veranderen ten opzichte van de gewonnen uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

"Mijn focus ligt nu bij het winnen van de wedstrijd", begint Priske in gesprek met ESPN. Voor de media staat het momenteel vooral in het teken van de mogelijk vertrekkende spelers bij Feyenoord. "Ik weet dat de laatste week van de transferwindow altijd lastiger is. In het bijzonder voor Feyenoord en wij zullen zeker nog in actie komen. Het is voor mij lastig te beantwoorden hoe het ervoor staat bij spelers, maar ik voel dat ze gefocust zijn en hun uiterste best proberen te doen."

Justin Bijlow

Vervolgens krijgt Priske een vraag over Bijlow, die vanavond naar Engeland vliegt voor zijn medische keuring. "Ik kan het niet bevestigen, maar hij zit op de bank en is nog altijd een speler van Feyenoord. Er zijn natuurlijk gesprekken geweest met een club, maar we moeten eerst wachten tot alles definitief is. We hebben volgens mij niet lang geleden nog gezien dat alles mogelijk is in deze wereld. Ik ben blij dat Justin vandaag nog bij ons is."

Blessures

De drie afwezigen bij Feyenoord lijken relatief snel weer te kunnen herstellen. "Het was een lastige week. Vooral gister was erg zwaar voor ons. Milambo werd wakker met pijn en tijdens de sessie liep Bueno een kleine blessure op. Bart heeft al de hele week moeite gehad. We hopen dat ze snel weer aansluiten en we vandaag weer drie punten meenemen naar de andere kant van de brug."

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Antoni Milambo Brian Priske
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties