Priske stopt met huddle: ''Focus op het team en het voetbal''

De veelbesproken huddle is verleden tijd bij Feyenoord. Trainer Brian Priske heeft zich de avond voor de kraker tegen Bayer Leverkusen gemeld op sociale media met de mededeling dat er geen speech meer op het veld zal plaatsvinden na elke wedstrijd.

''Volledige focus op het voetbal en het team'', laat Priske weten in een Instagram Story. ''Geen kleine cirkel meer, maar laten we morgen de grote cirkel voelen'', zo probeert de Deense trainer de supporters mee te nemen en hen te motiveren om volledig achter het team en Feyenoord te staan.

Priske liet woensdagmiddag al weten niet te stoppen met de manier waarop hij communiceert via sociale media. ''Ik ben gewoon een normaal persoon die ook een Instagram-account heeft. Ik plaats dingen voor mijn familie en vrienden. Als ze me niet willen volgen, dan moeten ze me niet volgen.''

De keuze van Priske is gezien de uitlatingen na de wedstrijd tegen FC Groningen opmerkelijk. De Deense trainer gaf toen aan al jaren op deze manier te werken en niet van plan te zijn om te stoppen met de huddle. Priske vond het belangrijk om zijn spelers direct na de wedstrijd toe te spreken. Na veel kritiek is hij hier toch van afgestapt.

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen