Remie verlaat Feyenoord na dertien jaar en tekent bij FC Utrecht

Na zijn vertrek bij Feyenoord heeft Devin Remie een nieuwe club gevonden. De getalenteerde doelman zal nu aan de slag gaan bij FC Utrecht. De aankondiging van zijn komst werd gedaan via sociale media door de club. De 20-jarige Remie zal deel uitmaken van het Onder 21-team van FC Utrecht.

Remie heeft in totaal dertien seizoen gepeeld bij Feyenoord. Hij maakte begin juni bekend de Feyenoord Academy te verlaten. ''Na een periode van 13 geweldige jaren sluit ik vandaag een prachtig hoofdstuk af. Ik heb genoten van 13 geweldige seizoenen en waardevolle momenten bij Feyenoord, die ik voor altijd zal koesteren. Ik wil graag iedereen, vooral de stafleden, mijn teamgenoten en alle mensen die betrokken zijn bij Feyenoord, hartelijk bedanken voor deze jaren. Op naar een nieuw en spannend avontuur!''

Remie speelde voornamelijk wedstrijden bij Feyenoord Onder 21, maar maakte ook regelmatig deel uit van het eerste team van Feyenoord. Hij heeft echter nooit zijn officiële debuut gemaakt. Wel kreeg hij speeltijd in de oefenwedstrijd tegen KAA Gent. Remie, geboren in Breda, heeft twee keer een contract getekend bij Feyenoord, waarvan het laatste contract liep tot medio 2023. Hij vertrekt nu transfervrij naar Jong FC Utrecht.

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen