'Rugsponsor Prijsvrij komt op de bovenkant van het shirt'

'Rugsponsor Prijsvrij komt op de bovenkant van het shirt'

Terwijl het contract tussen Feyenoord en Prijsvrij.nl als nieuwe rugsponsor al langere tijd is ondertekend, laat de officiële bevestiging langer op zich wachten. Volgens 1908.nl komt dit door de negativiteit die er heerst op sociale media rond de deal.

Doordat de sponsor 'Prijsvrij.nl' aan de bovenkant van het shirt komt, zullen de spelersnamen vanaf volgend seizoen zichtbaar zijn op de onderkant van het tenue, iets wat bij veel fans voor onbegrip zorgt. Feyenoord heeft hiervoor gekozen zodat er het maximale bedrag uit de deal gesleept kan worden. Dankzij een verbod van de UEFA op dit type sponsoring zullen de Rotterdammers in de Champions League uitkomen in een shirt zonder rugsponsoring.

Volgens het medium krijgt Feyenoord ook nog extra kosten vanuit Castore. De Rotterdammers hebben namelijk te lang gewacht met de deals tussen EuroParcs en Prijsvrij.nl, waardoor de shirts achteraf bedrukt moeten worden. Dit zorgt voor hoge extra kosten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties