Samenvatting oefenwedstrijd Feyenoord - Willem II online

Feyenoord heeft in een midweeks besloten oefenduel met 3-0 van Willem II gewonnen. In De Kuip waren Gjivai Zechiël, Marcos Lopez en Ayase Ueda verantwoordelijk voor de doelpunten.

Vanaf het fluitsignaal was het Feyenoord dat direct het spel naar zich toetrok. Na 10 minuten was het Ayase Ueda die Gjivai Zechiël bereikte. De middenvelder schoot de bal in de verre hoek, 1-0. Niet veel later was het Marcos Lopez die een vrije trap van Javairo Dilrosun achter de doelman tikte, 2-0.

In de tweede helft kwam Feyenoord sterk uit de kleedkamer en dat resulteerde in het derde doelpunt. Ramiz Zerrouki vond Ayase Ueda met een steekpass waarna de spits de bal tegen de touwen schoot, 3-0. In het restant van de tweede helft werd Leo Sauer nog gevaarlijk, maar zijn 1 op 1 kans werd gekeerd door de Tilburgse doelman.