'Shiloh 't Zand op weg naar SC Heerenveen of buitenlandse club'

'Shiloh 't Zand op weg naar SC Heerenveen of buitenlandse club'

Shiloh 't Zand gaat Feyenoord zo goed als zeker verlaten. Het is momenteel alleen nog de vraag of de talentvolle middenvelder De Kuip op huurbasis gaat vertrekken of een transfer maakt naar een buitenlandse club. Dit schrijft het Algemeen Dagblad.

SC Heerenveen wil naast Ilias Sebaoui ook 't Zand op huurbasis overnemen van Feyenoord. Volgens de krant is er ook voldoende interesse van buitenlandse clubs waardoor de clubleiding van de stadionclub een keuze moet maken. De geboren Rotterdammer speelde afgelopen seizoen een uitstekende tweede seizoenshelft voor FC Dordrecht, maar dat is niet voldoende om in aanmerking te komen voor Feyenoord 1.

'T Zand had het tijdens zijn eerste maanden in de Keuken Kampioen Divisie moeilijk. Niemand twijfelt echter aan de voetbalkwaliteiten van de rechtspoot, maar in fysiek opzicht was het lastig om aan te haken. De tweede seizoenshelft maakte de 21-jarige middenvelder wel indruk en kwam tot elf doelpunten en vier assists. Zijn marktwaarde wordt geschat op 1,5 miljoen euro en hij heeft een doorlopend contract tot medio 2028 in De Kuip.

Lees meer over
Shiloh ’t Zand
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties