Slot blikt vanmiddag vooruit op uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard

Slot blikt vanmiddag vooruit op uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard

Voor de selectie van Feyenoord is het nagenieten van de gewonnen Klassieker alweer even voorbij. De Rotterdammers zijn afgelopen week direct begonnen met de voorbereidingen op de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De ploeg van trainer Arne Slot trapt zondagmiddag om 14:30 uur af tegen de nummer tien van de Eredivisie.

Vrijdagmiddag staat de gebruikelijke persconferentie weer in de agenda. Slot blikt om 14:30 uur vooruit op het duel van zondag. De trainer gaat ongetwijfeld vragen krijgen over de 6-0 overwinning op Ajax en daarnaast is het de vraag welke spelers beschikbaar zijn. Luka Ivanušec en Alireza Jahanbakhsh maakten weer minuten. Ook Antoni Milambo maakte weer deel uit van de selectie.

Justin Bijlow, Gernot Trauner, Quilindschy Hartman en Gjivai Zechiёl waren afwezig. Zowel Bijlow als Trauner hebben hun rentree weer gemaakt op het trainingsveld, het is de vraag of de Oostenrijker en de doelman dit weekend alweer bij de wedstrijdselectie kunnen behoren. Slot geeft vanmiddag tijdens het persmoment uitsluitsel. Klik hier om naar Feyenoord ONE te gaan.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties