Slot over Reijnen: "Kans is heel groot dat hij gaat komen"

Slot over Reijnen: "Kans is heel groot dat hij gaat komen"

De kans is groot dat Etiënne Reijnen de opvolger wordt van Marino Pusic bij Feyenoord. Dat bevestigde Arne Slot maandagmiddag tijdens zijn persconferentie over Feyenoord - Atlético Madrid. Daar legde hij ook uit waarom hij Reijnen graag als zijn assistent ziet.

"We moeten nog een aantal details overeenkomen, maar de kans is heel groot dat hij gaat komen", erkende Slot. "Ik heb er goed over nagedacht. Uiteindelijk vond ik het een belangrijk criterium dat als je midden in het seizoen iemand aantrekt, je diegene al goed kent. Je wil niet midden in een seizoen iemand nog helemaal moeten leren kennen." Slot en Reijnen voetbalden in het verleden samen bij PEC Zwolle.

"Daarnaast kijk je natuurlijk ook altijd naar kwaliteit", vervolgt de trainer. "Ik denk dat Etiënne een zeer talentvolle trainer is. Het is niet voor niets dat Dick Schreuder - zijn vorige trainer - hem al vijf of zes maanden lang bijna elke dag belt of hij mee wil naar Spanje. Ook dat geeft aan dat het een heel talentvolle trainer is."

Bovendien is de pas 36-jarige Reijnen complementair aan de rest van de staf van Feyenoord. "Met de ervaring die we met John de Wolf, Sipke Hulshoff en mijzelf al hebben, zochten we ook een talentvolle trainer. Iemand die jong is en de aansluiting met de kleedkamer goed kan maken. Wat mij betreft zijn dat allemaal vinkjes die gezet zijn om hem te willen aantrekken."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties