'Stefan de Vrij akkoord over langer verblijf bij Inter'

'Stefan de Vrij akkoord over langer verblijf bij Inter'

Oud-Feyenoorder Stefan de vrij is akkoord met Inter over een nieuw contract to medio 2025. De verdediger had een aflopend contract en keek naar de mogelijkheden voor een eventuele nieuwe stap, maar volgens Fabrizio Romano heeft hij besloten te blijven bij zijn huidige club.

Door zijn aflopende contract klonk er bij Het Legioen de hoop dat De Vrij mogelijk zou terugkeren bij Feyenoord, maar aan die hoop maakt de 31-jarige verdediger nu zelf een einde. Aanstaande vrijdag tekent hij zijn vernieuwde contract voor twee jaar. Afgelopen seizoen speelde de international van Oranje 38 wedstrijden in het shirt van Inter, waaronder zeven in de Champions League.

Afgelopen week verloor de nummer drie van Italië de finale van de Champions League van Manchester City. Hierdoor is het mogelijk voor Feyenoord om aankomend seizoen De Vrij in de groepsfase van het hoogste Europese toernooi te treffen. Nadat de verdediger de gehele jeugdopleiding van de Rotterdammers doorliep, maakte hij in 2014 de transfer naar Lazio Roma. Na vier jaar bij de huidige nummer twee van Italië maakte hij in 2018 de overstap naar zijn huidige club Inter Milan.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties