Te Kloese laat zich cryptisch uit op sociale media

Te Kloese laat zich cryptisch uit op sociale media

Dennis te Kloese heeft zich cryptisch uitgelaten op sociale media. De algemeen directeur lijkt niet blij te zijn met de berichtgeving over Feyenoord. De geruchtenmolen begint na het EK op gang te komen en diverse spelers worden gelinkt aan een vertrek uit De Kuip. Daarnaast vallen diverse namen die de selectie van trainer Brian Priske moeten versterken.

''Don't believe everything you read'', is de boodschap van Te Kloese aan de supporters van Feyenoord. Waar de algemeen directeur en technisch directeur precies op doelt, is niet bekend. Vermoedelijk heeft het wederom te maken met de spelers die op het platform Transferroom zijn geplaatst en daarmee actief worden aangeboden op de transfermarkt.

Eerder wekte een dergelijke lijst ook de nodige commotie op. Trainer Arne Slot moest in aanloop naar een wedstrijd van Feyenoord de groep bijeenroepen om de onrust weg te nemen. Nu lijkt het minder spannend. Het is niet onlogisch dat spelers als Patrik Wålemark en Thomas van den Belt mogen vertrekken en de zaakwaarnemer van Marcus Pedersen heeft de Noor eerder al actief aangeboden bij clubs uit Italië.

Daarnaast wordt er ook dagelijks geschreven over David Hancko. De Slowaak is inmiddels al meerdere malen 'verkocht'. Wanneer er gesproken wordt over een transfersom van 27 miljoen euro, dan is Te Kloese kop van jut onder Het Legioen. Of de algemeen directeur hierop doelt, is niet duidelijk.

Te Kloese laat zich cryptisch uit op sociale media
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties