Te Kloese: ''Zo heb ik het met Geertruida afgesproken''

Lutsharel Geertruida heeft bij Feyenoord nog een contract voor een seizoen. De verdediger moet normaal gesproken of een transfer maken of zijn contract verlengen in De Kuip. Algemeen directeur Dennis te Kloese houdt zich op de vlakte over zijn toekomst bij de Rotterdamse club.

"Zo heb ik met Lutsharel afgesproken dat wij over zijn contractsituatie persoonlijk met hem praten," vertelt Te Kloese tijdens een uitgebreid gesprek met RTV Rijnmond. "Ook met zijn familie en zijn management. Daar wil ik geen druk op leggen door nu een uitspraak te doen. Het enige wat ik kan zeggen is dat we heel erg blij met hem zijn."

"Geertruida is een fantastisch uithangbord voor de jeugdopleiding. Hij heeft zich fantastisch ontwikkeld op en naast het veld. Dat wij willen dat hij bij Feyenoord blijft, is vanzelfsprekend. Ik kan me ook heel goed voorstellen dat hij de ambitie heeft om groter, beter en hogerop te gaan. Daar heeft hij de mogelijkheden voor, misschien in de toekomst en misschien nu wel. Dat gaan we zien."

Belangstelling voor Wellenreuther?

Olympique Marseille hoopt Timon Wellenreuther de komende weken binnen te halen. De Duitser heeft onlangs zijn contract verlengd en het ziet er op dit moment niet naar uit dat hij De Kuip gaat verlaten. Te Kloese vertelt dat het momenteel niet heel concreet is. "Ik moet eerlijk zeggen: Timon staat er heel goed op bij een aantal clubs. Net zoals Justin die er goed opstaat bij een aantal clubs. De transfermarkt is nog niet in een grote beweging gekomen."

"Veel geruchten die naar buiten komen, zijn nog van interesse, scouten en kijken wat de mogelijkheden zijn. Dat geldt niet alleen voor ons maar ook voor grote clubs in Europa. Het feit van interesse, het bespreken van een bod, een speler overtuigen en een zaakwaarnemer laten aansluiten zijn grote stappen. Als zoiets gebeurt, ben je wel een paar weken verder."

Geen vakantie voor Te Kloese

Te Kloese heeft er deze zomer voor gekozen om niet op vakantie te gaan. "Er is wel eens wat rumor naar buiten gekomen dat ik wel eens vakantie nam in een transferperiode, dat heb ik dit jaar maar afgelast," lacht Te Kloese. "We zitten in Saalfelden en je kan het slechter treffen. Een prachtige omgeving. Met veel veranderingen in de staf en selectie leek het voor mezelf heel prettig om dichtbij te zijn."

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties