Telegraaf: Feyenoord akkoord over verkoop Stengs

Telegraaf: Feyenoord akkoord over verkoop Stengs

Feyenoord en Charlotte FC hebben een akkoord over een transfer van Calvin Stengs. De aanvallende middenvelder moet alleen zelf nog een persoonlijk akkoord zien te bereiken met de Amerikaanse club. De Rotterdammers houden iets meer dan acht miljoen euro over aan het aanstaande vertrek van Stengs, meldt De Telegraaf.

Stengs gaat de komende dagen een beslissing nemen over zijn toekomst. De middenvelder wil nadenken of de stap naar de MLS op dit moment wel de juiste keuze is in zijn carrière. De 25-jarige Stengs kan voor vier jaar tekenen bij Charlotte FC wanneer hij groen licht geeft. Bij Feyenoord heeft Stengs nog een contract tot medio 2027 en gaat De Kuip mogelijk na een seizoen alweer verlaten.

Feyenoord nam Stengs voor een bedrag van zes miljoen euro over van OGC Nice. In Rotterdam speelde de middenvelder onder leiding van trainer Arne Slot 44 duels, waarin hij acht keer wist te scoren en achttien assists afleverde. Het aanstaande vertrek van Stengs is opmerkelijk te noemen, want recent gaf hij nog aan enorm gemotiveerd te zijn om opnieuw uit te komen in de Champions League.

Stengs verkopen is onlogische keuze van Feyenoord
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties