Telegraaf: Feyenoord wil Danjuma huren

Feyenoord wil Arnaut Danjuma voor één seizoen huren van het Spaanse Villarreal, zo meldt De Telegraaf zondagavond. De Rotterdammers zien in de 26-jarige aanvaller de geschikte opvolger van Oussama Idrissi en zijn bereid om ver te gaan.

Danjuma speelde de afgelopen zes maanden op huurbasis voor Tottenham Hotspur en werd daarvoor binnengehaald als recordaankoop van Villarreal. De aanvaller verdient dan ook een miljoenensalaris, en Feyenoord is bereid diep in de buidel te tasten om Danjuma daarin tegemoet te komen. Trainer Arne Slot ziet in de buitenspeler de beste optie en de stadionclub gaat dan ook vol voor zijn komst.

Feyenoord weet dat het moet concurreren met grote clubs, maar Danjuma heeft aangegeven dat hij de Rotterdammers als een serieuze optie beschouwt. In De Kuip ziet hij het als een uitdaging om in de top van de Eredivisie te spelen en zichzelf te laten zien in de Champions League. Hij wil zich verzekeren van een plek in de selectie voor het EK dat volgende zomer plaatsvindt.

Luka Ivanusec
Feyenoord heeft ook de Kroatische international Luka Ivanusec van Dinamo Zagreb nog achter de hand, maar het lijkt erop dat hij niet de voorkeur heeft. Slot heeft al laten weten dat hij 'meerdere ijzers in het vuur' heeft en gaat voor de allerbeste optie, en dat is Danjuma. De buitenspeler domineert in één-tegen-één situaties, wat past binnen het profiel van de stadionclub.

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen