Timber: "Daarna was het gewoon niet goed genoeg van ons"

Het voetbal van Feyenoord zaterdagavond valt inspiratieloos te noemen. Het elftal van Brian Priske speelde een relatief goede eerste helft met veel balbezit, maar kreeg toch een tegendoelpunt te verwerken. In de tweede helft was het spel erg slordig te noemen, maar ging doelman Roefs in de fout en kon Jordan Lotomba profiteren door de gelijkmaker te scoren.

"Het lag aan hetzelfde als de voorgaande wedstrijden", reageert Quinten Timber zichtbaar teleurgesteld tegenover ESPN. "Het verval was te groot. Je begint goed en komt onnodig op 1-0 achterstand. Daarna was het gewoon niet goed genoeg van ons." De aanvoerder beschrijft het eerste tegendoelpunt waar Thomas Beelen in de fout ging. "Hij wordt niet gecoacht en weet niet dat er iemand in zijn rug komt."

In de tweede helft weet Feyenoord amper antwoord te geven op het spel van NEC. "Er gebeurde gewoon te weinig en ik weet niet waar dat door komt. Ik denk dat er nog niet genoeg vertrouwen is dat het omgedraaid kan worden. Daar moeten zeker aan gaan werken." Feyenoord mag blij zijn met een punt na gigantische kansen in de blessuretijd. "Als Feyenoord zijnde moet je nooit blij zijn met een punt. Je begint goed en dan moet je ervoor zorgen dat je op voorsprong komt. Uiteindelijk maak je de 1-1 en moet je ervoor zorgen dat je niet verliest."

Over het gat met PSV wil Timber het niet eens hebben. "Ik heb het in de voorgaande interviews ook gezegd. We moeten naar onszelf kijken en niet naar PSV. Daar zijn we gewoon nog niet, dat is duidelijk. Het moet beter."

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties