Update: Slot verwacht Trauner zondag in de wedstrijdselectie

Update: Slot verwacht Trauner zondag in de wedstrijdselectie

Gernot Trauner ontbrak op de groepstraining van vrijdagochtend bij Feyenoord, zo meldt 1908.nl. De reden achter de absentie van de aanvoerder is niet bekend. Verder deden Justin Bijlow, Ayase Ueda en Bart Nieuwkoop wel weer mee met het elftal van Arne Slot.

Ueda trainde weer volledig mee met de groep en na de geluiden dat hij wordt klaargestoomd voor de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid, lijkt het op basis van de training, dat hij sneller zal terugkeren. Bijlow staat inmiddels alweer enkele weken aan de kant met een breuk in zijn pols, maar zijn herstel lijkt de goede kant op te gaan. De keeper trainde vandaag los van de groep op trainingscomplex 1908.

Verder is het een zekerheid dat in ieder geval Luka Ivanušec niet gaat spelen tegen Ajax. De aanvaller raakte afgelopen dinsdag geblesseerd aan zijn enkel en is voor enkele weken uitgeschakeld. Santiago Gimenez keert logischerwijs terug in de selectie, nadat hij tegen Celtic geschorst was.

Update 15:43 uur
Op de persconferentie vertelt Slot over de afwezigheid van Trauner tijdens de groepstraining. De Oostenrijker was vandaag ziek, maar wordt zondag gewoon in de wedstrijdselectie verwacht. Voorlopig rekent de trainer nog niet op Bijlow, terwijl Ueda op de weg terug is.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties