Twee oefenduels en Open Dag Feyenoord live te volgen op ESPN

Twee oefenduels en Open Dag Feyenoord live te volgen op ESPN

Twee oefenwedstrijden van Feyenoord zijn live te bekijken op ESPN. Via de betaalzender zijn de duels van de Rotterdammers tegen Villarreal CF en SL Benfica live te aanschouwen. Ook de Open Dag is volledig te volgen.

De Open Dag vindt dit jaar plaats op zondag 16 juli. Het traditionele evenement wordt dit keer in een vernieuwde vorm georganiseerd: het Feyenoord Festival. Het bezoeken van de Open Dag blijft zoals elk jaar gratis. Bij deze editie heb je echter wel een ticket nodig om toegang te krijgen tot het evenement.

Op donderdag 27 juli speelt Feyenoord om 19:00 uur een oefenwedstrijd tegen Villarreal in De Kuip. De kaartverkoop voor deze wedstrijd start op donderdag 6 juli om 15:00 uur. Op zondag 30 juli oefent Feyenoord tegen Benfica in De Kuip; dit is de traditionele Openingswedstrijd van het nieuwe seizoen.

Oefenprogramma
De oefencampagne gaat van start op zaterdag 8 juli, met een wedstrijd tegen PEC Zwolle. Op woensdag 12 juli oefent Feyenoord tegen Club Brugge, terwijl op zaterdag 15 juli Union Sint Gilloise de tegenstander is. Na de Open Dag op zondag 16 juli vertrekt de selectie een dag later op trainingskamp. Van maandag 17 juli tot en met zaterdag 22 juli verblijft Feyenoord in Oostenrijk.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties