UEFA deelt aanvangstijden voor wedstrijden tussen Feyenoord en AS Roma

Feyenoord en AS Roma zijn wederom aan elkaar gekoppeld in een Europees toernooi. Nadat er eerst tegen de Romeinen werd gespeeld in de Conference League finale en vervolgens in de kwartfinale van de Europa League, wordt het tweeluik ditmaal afgewerkt in de tussenronde van de Europa League.

Enkele uren na de loting heeft de UEFA de aanvangstijden gepubliceerd. Zo speelt Feyenoord de eerste wedstrijd in De Kuip om 18:45 uur en een week later, op donderdag 22 februari, een late uitwedstrijd om 21:00 uur in Stadio Olimpico. Dit is te lezen op de officiële website van de Europese voetbalbond.

De verwachting is dat Feyenoord wederom geen supporters mag meenemen naar Rome, nadat dat het vorig seizoen en eerder dit seizoen tegen SS Lazio ook niet mocht. Ergens in de komende periode zal er officiële berichtgeving volgen vanuit Feyenoord.

Programma
Beide wedstrijden worden op een donderdag afgewerkt en dus heeft Feyenoord een korte periode van rust tussen de Europese wedstrijd en de competitie in het weekend. Voor de Rotterdammers worden de duels in een relatief gunstige periode afgewerkt. In het weekend voor de thuiswedstrijd wordt er op zondag in De Kuip gespeeld tegen Sparta en na de eerste wedstrijd tegen Roma wordt er op wederom zondag thuis gespeeld tegen RKC Waalwijk.

Drie dagen na de uitwedstrijd in Rome reist Feyenoord af naar Almere voor een wedstrijd tegen de huidige nummer veertien. AS Roma speelt rondom het tweeluik met Feyenoord in de eigen competitie tegen Inter Milan (thuis), Frosinone (uit) en Torino (thuis). Ook die wedstrijden zijn allemaal op zondag.

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen