Uitshirt Milambo levert hoogste bedrag op na duel tegen Girona FC

Uitshirt Milambo levert hoogste bedrag op na duel tegen Girona FC

Feyenoord werkt sinds kort officieel samen met Matchwornshirt. Supporters kunnen hier bieden op gedragen wedstrijdshirts van de spelers. Ook na de gewonnen uitwedstrijd in de Champions League tegen Girona FC werd er een online veiling geopend. Het shirt van Antoni Milambo leverde met een bedrag van 950 euro het meeste op voor de Feyenoord Foundation

Milambo wist met zijn doelpunt in de eerste helft Sebastián Pardo op te volgen. De oud-Feyenoorder scoorde in 2002 voor het laatst tijdens een uitwedstrijd die winnend werd afgesloten. Deze maand won Feyenoord met 2-3 van Girona FC. Zowel de 1-1 als de 2-3 werden in eigen doel gewerkt door de club uit de La Liga. Ayase Ueda (766 euro) en Gernot Trauner (623 euro) maken de top drie compleet. Supporters hadden het minst over voor een tenue van Ibrahim Osman (325 euro).

Het winnende bod op Milambo heeft historisch gezien geen record opgeleverd. In totaal zijn er 22 veilingen gehouden op het platform en het record staat nog altijd op naam van Santiago Gimenez. Het uitshirt waarmee de Mexicaan een hattrick scoorde in De Klassieker tegen Ajax leverde een bedrag van 6000 euro op. De spits is tot nu toe de meest populaire Feyenoorder gebleken. Het shirt dat Gimenez droeg in de gewonnen Johan Cruijff Schaal leverde een bedrag van 825 euro op.

Ook na de thuiswedstrijd tegen FC Twente werd er een online veiling gehouden. Feyenoord won de belangrijke wedstrijd van de Tukkers met 2-0 dankzij doelpunten van Ayase Ueda en In-Beom Hwang. Supporters hadden voor de Japanner een bod neergelegd van 785 euro en voor de Zuid-Koreaan was het winnende bod 679 euro. De opbrengst van de tenues gaat voor een groot deel naar de Feyenoord Foundation.

db0887bf 8924 4cce 85b8 e630b5b1b1b8 b567dd17 559c 43a4 b8c9 b87de974ba6f
Op het gedragen shirt van Milambo werd na de zege in Spanje 950 geboden.
Uitshirt Milambo levert hoogste bedrag op na duel tegen Girona FC
Het uitshirt van Gimenez leverde een bedrag van 6000 euro op, een record.
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties