Van Hanegem: "Ze maken in De Kuip wel erg kinderlijke fouten"

Van Hanegem: "Ze maken in De Kuip wel erg kinderlijke fouten"

Direct na de verloren topper tegen PSV klonken er al de nodige kritische geluiden op het spel van Feyenoord. De Rotterdammers maakten geen goede indruk tegen de koploper van de Eredivisie en een paar dagen eerder werd ook al met 1-3 verloren tegen Atlético Madrid. Willem van Hanegem is dan ook niet erg positief.

"Feyenoord had het misschien wel wat opportunistischer kunnen proberen tegen het centrum Boscagli en Schouten", begint Van Hanegem kritisch in zijn column op de site van het Algemeen Dagblad. "Prima spelers, maar geen echte verdedigers. Pas toen Feyenoord alle remmen los gooide, werd het nog spannend. Maar het was te laat."

Van Hanegem ziet dat bij PSV alles mee zit en dan wordt ook een wedstrijd in De Kuip tegen Feyenoord 'gewoon' gewonnen. "Ze maken in de Kuip wel erg kinderlijke fouten. Twee eigen doelpunten tegen Atlético Madrid, dat verzin je bijna niet. Lutsharel Geertruida zit niet in zijn beste fase van zijn loopbaan. Hoe hij nu weer de eerste treffer van PSV inleidde, dat zag er slecht uit. Maar eigenlijk was het overal net niet bij Feyenoord. Hartman gaat er zo onbesuisd in dat hij niet alleen Teze uitschakelt, maar ook zichzelf."

Geertruida en Hartman waren niet de enige spelers die Van Hanegem negatief opvielen. "Ivanusec heeft één goede wedstrijd gespeeld voor Feyenoord en dat was maanden terug. De mensen schreeuwden moord en brand dat Zerrouki niet speelde tegen Atlético Madrid, maar als je echt denkt dat hij het verschil had gemaakt tegenover Griezmann, dan heb je er weinig kijk op. Ook Zerrouki was niet best tegen PSV."

Lees meer over
Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties