Van Hooijdonk: ''Daar zitten ze helemaal niet op te wachten''

Feyenoord weet wie de mogelijke tegenstanders zijn voor de tussenronde van de Europa League. Maandagmiddag staat de loting in de agenda en bij ESPN wordt alvast gespeculeerd over wie gekoppeld moet worden aan de Rotterdammers.

''Rome zou leuk zijn'', lacht Pierre van Hooijdonk in Studio Europa. Jan Joost van Gangelen maakt de opmerking of de supporters inmiddels 'bang' zijn geworden voor de Italiaanse club. ''Feyenoorders zijn niet bang, maar daar zitten ze helemaal niet op te wachten,' reageert de oud-spits. ''Lazio en AS hebben ze al zo vaak gehad de afgelopen jaren.''

Marciano Vink verwacht dat Feyenoord een goede kans maakt om verder te komen in de Europa League. Sportief gezien maakt de ploeg van trainer Arne Slot een prima kans. ''Qua ploeg maakt het voor Feyenoord niet uit wie ze loten, alleen qua alles eromheen met Marseille en Rome...,' doelt de analist vooral op het niet kunnen meenemen van uitsupporters naar AS Roma en de incidenten uit het verleden in Marseille.

Een groot deel van de supporters hoopt op Qarabag FK. De Azerbeidzjaanse voetbalclub komt als favoriet uit een poll die is gehouden op FR12.nl. Van de 14.394 stemmen hoopt 33% procent op de koploper uit de Premyer Liqası. De tegenstanders Olympique de Marseille, Stade Rennes en Sporting CP worden het liefst ontlopen. Sparta Praag en SC Freiburg scoren ook hoog.

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen