Vermoedelijke opstelling: Priske moet puzzelen na blessure Lotomba

Bij Feyenoord is het vooral de vraag wie Jordan Lotomba moet vervangen tegen FC Utrecht. De verdediger viel tegen SL Benfica uit met een blessure, en een scan moet uitwijzen hoe lang Lotomba moet toekijken. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Thomas Beelen zijn vervanger wordt in de Galgenwaard. Trainer Brian Priske moet vanwege de beperkte opties op de rechtsbackpositie creatief zijn.

Bart Nieuwkoop is een vraagteken voor de uitwedstrijd tegen de nummer twee van de Eredivisie. De verdediger traint wel weer mee, en de training van vandaag moet definitief uitsluitsel geven of Nieuwkoop weer kan behoren tot de wedstrijdselectie. Datzelfde geldt voor Chris-Kévin Nadje. In de basisopstelling worden verder geen wissels verwacht ten opzichte van de fraaie uitoverwinning in de Champions League.

Priske kan zondagmiddag om 12:15 uur sowieso niet beschikken over Gjivai Zechiël en Calvin Stengs. De langdurig geblesseerden Quilindschy Hartman en Santiago Gimenez zijn er ook niet bij. Dit betekent dat de aanval wederom bestaat uit Ibrahim Osman en Igor Paixão, die elkaar steeds beter weten te vinden op het veld. Zaterdagochtend werd bekend dat Ayase Ueda een twijfelgeval is, daardoor lonkt er speeltijd voor de Argentijnse spits Carranza.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Beelen, Trauner, Hancko, Bueno; Hwang, Timber, Milambo; Osman, Carranza, Paixão.

Om op de poll te stemmen, open het originele artikel hier.

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen