Vernieuwde eventruimtes aan Olympiazijde De Kuip

Vernieuwde eventruimtes aan Olympiazijde De Kuip

De iconische eventruimtes van De Kuip, gelegen aan de monumentale Olympiazijde, hebben een grondige make-over ondergaan. Met deze vernieuwing is De Kuip klaar om nieuwe evenement in een moderne en stijlvolle setting te hosten. Of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, congressen, of sfeervolle borrels, de vernieuwde ruimtes bieden alles wat er nodig is. Voor Stadion Feijenoord weer een bron voor extra inkomsten.

De transformatie is vooral zichtbaar in de Van Zandvlietzaal, die een frisse en luxe uitstraling heeft gekregen. Nieuw, comfortabel meubilair, moderne vloeren en een frisse laag verf geven de zaal een eigentijdse look, zonder afbreuk te doen aan het karakter van de ruimte. De authentieke trap, die leidt naar de bovenverdieping, is voorzien van een gloednieuw, stijlvol tapijt, wat bij binnenkomst direct een indrukwekkend effect creëert.

Maar de vernieuwingen beperken zich niet alleen tot het uiterlijk. Achter de schermen zijn er ook belangrijke upgrades doorgevoerd. Zo is het oude verwarmingssysteem vervangen door een geavanceerd klimaatbeheersysteem, dat zorgt voor een perfecte temperatuurregeling in elke ruimte. Of het nu winter of zomer is, jouw gasten kunnen altijd genieten van een comfortabele en aangename sfeer.

Met de vernieuwde faciliteiten biedt De Kuip nu de ideale setting voor uiteenlopende evenementen. Of je nu een plenaire sessie voor 350 personen organiseert in de Van Zandvlietzaal, of een feestelijke kerst- of nieuwjaarsborrel voor 500 gasten, de flexibiliteit en uitstraling van de zalen maken elk event onvergetelijk.

Vernieuwde eventruimtes aan Olympiazijde De Kuip
Vernieuwde eventruimtes aan Olympiazijde De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties