VI: Nog lang geen sprake van komst Buonanotte

VI: Nog lang geen sprake van komst Buonanotte

De komst van Facundo Buonanotte is nog altijd geen zekerheid. Feyenoord en Brighton & Hove Albion FC zijn wel volop in gesprek met elkaar, maar dat gaat niet alleen over de talentvolle Argentijn. Dit meldt Voetbal International.

Feyenoord hoopt komende week een akkoord te bereiken met de Engelsen over een huurtransfer. De voorkeur van de Rotterdammers gaat daarbij uit naar Buonanotte, maar dat wordt nog een flinke klus. Wanneer de Argentijn de overstap naar De Kuip uiteindelijk niet maakt, dan is de aanvaller Ibrahim Osman een alternatief.

Buonanotte heeft een goed gesprek gehad met Celtic FC, waardoor Feyenoord te maken heeft met flinke concurrentie. Daarnaast staat Brighton & Hove Albion FC niet per se te springen om het tijdelijke vertrek van de buitenspeler. Een optie tot koop voor de Rotterdammers lijkt hiermee helemaal een lastig verhaal te gaan worden.

Ibrahim Osman

Osman is een negentienjarige rechtspoot met een marktwaarde van twaalf miljoen euro. De Ghanees speelde vorig seizoen voor het Deense Nordsjaelland, waar hij in 29 wedstrijden zes keer scoorde en zeven assist afleverde . Brighton betaalde recent twintig miljoen euro en heeft veel vertrouwen in zijn kwaliteiten, maar heeft nog geen ervaring in de Premier League.

Een verhuurperiode aan Feyenoord kan voor Osman een uitstekende opstap zijn naar de Engelse competitie. Trainer Brian Priske is bekend met de aanvaller, maar Osman is wel een speler die het liefst als linksbuiten speelt. Daarin heeft Feyenoord met Igor Paixão, Luka Ivanusec en Leo Sauer al genoeg opties. De voorkeur gaat daarom uit naar Buonanotte.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties