VIDEO: Paixão schiet schitterend raak voor Feyenoord

VIDEO: Paixão schiet schitterend raak voor Feyenoord

Igor Paixão heeft niet lang nodig gehad om opnieuw zijn waarde te bewijzen voor Feyenoord. De Braziliaan was al na twaalf minuten trefzeker voor de Rotterdammers in De Kuip. Paixão twijfelde geen moment en schoot schitterend raak tegen SL Benfica.

Fredrik Aursnes werd aangespeeld op het middenveld, maar nam de bal niet goed aan. Daardoor zag Paixão zijn kans om de bal te veroveren en door te stomen naar het zestienmetergebied. De aanvaller had opties om af te spelen, maar besloot zelf te schieten en dat deed hij niet onverdienstelijk. De bal vloog via de onderkant van de lat binnen, en de doelman was kansloos.

Doelpunt Gimenez
Santiago Gimenez ging ook direct door met waar hij afgelopen seizoen mee was gestopt: scoren. De Mexicaan had slechts iets meer dan een half uur nodig om zijn naam op het scorebord te zetten. Gimenez maakte een prima loopactie en wist vervolgens de bal over de doelman heen te wippen. Beide goals zijn hieronder te bekijken!

Lees meer over
Santiago Gimenez Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties