VIDEO: Spelers melden zich bij Feyenoord voor eerste training

VIDEO: Spelers melden zich bij Feyenoord voor eerste training

Feyenoord begint vandaag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De spelers hebben zich dinsdagochtend gemeld op trainingscomplex 1908 voor de eerste training. Op beelden is te zien dat onder andere Ramon Hendriks, Denzel Hall, Naoufal Bannis en Francesco Antonucci meetrainen met de ploeg van trainer Arne Slot.

Aanwinsten Thomas van den Belt en Yankuba Minteh kwamen ook voorbij op de beelden van Feyenoord Media. Laatstgenoemde kwam enkele weken geleden op huurbasis over van Newcastle United. De 18-jarige buitenspeler krijgt de kans om zich te bewijzen tijdens de voorbereiding en een plekje te verdienen in de selectie van Feyenoord 1.

Verder wordt de groep aangevuld met jeugdspelers. Gernot Trauner, die de laatste weken niet in actie kon komen vanwege een blessure, is er ook weer bij. Het is de bedoeling dat een groot deel van de internationals zich zaterdag weer meldt bij Feyenoord. De terugkeer van Santiago Giménez laat nog even op zich wachten, aangezien hij deelneemt aan de Gold Cup met Mexico.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties