Wålemark traint weer mee en mag worden verhuurd

Wålemark traint weer mee en mag worden verhuurd

Feyenoord heeft tijdens de trainingen weer de beschikking over Patrik Wålemark. De Zweed kampte met een spierblessure en is nu weer op de weg terug bij de Rotterdammers. Wålemark heeft de groepstraining hervat en is weer fit, zo meldt het Algemeen Dagblad.

De kans dat Wålemark dit seizoen minuten gaat maken in het eerste van Feyenoord is klein. De Zweed mag namelijk verhuurd worden door de Rotterdammers. Afgelopen winterstop stond de 21-jarige buitenspeler dichtbij een tijdelijk vertrek naar Sparta Rotterdam. Echter, hij wilde zelf voor zijn kans gaan in het team van trainer Arne Slot en zag af van een verhuurperiode.

Met de komst van Calvin Stengs heeft Slot voldoende opties in de aanval tot zijn beschikking. Voor Wålemark lijkt een verhuurperiode de beste optie te zijn. In de afgelopen twee seizoenen speelde de linkspoot 36 wedstrijden in het shirt van Feyenoord, waarin hij drie keer wist te scoren en drie assists leverde. Wålemark raakte afgelopen seizoen geblesseerd in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen AS Roma.

Antoni Milambo
Naast Wålemark kan ook Milambo Feyenoord op huurbasis verlaten. De 18-jarige verdedigende middenvelder, die ook als centrale verdediger kan spelen, heeft geen gebrek aan belangstelling. Clubs staan in de rij om de talentvolle rechtspoot aan hun selectie toe te voegen. Of zowel de Rotterdammers als de speler zelf openstaan voor een verhuurperiode, is niet duidelijk.

Lees meer over
Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties