Woordvoerder KNVB: plan bekerfinale nog niet definitief

Woordvoerder KNVB: plan bekerfinale nog niet definitief

De KNVB is nog in overleg met Feyenoord en NEC over het organiseren van de TOTO KNVB Bekerfinale. De voetbalbond overweegt diverse veiligheidsmaatregelen te nemen tijdens het duel op zondag 21 april om 18:00 uur.

Afgelopen maandag hebben de eerste overleggen plaatsgevonden tussen de betrokken partijen, daar kwam uit voort dat de KNVB van plan is om de parterrevakken leeg te laten tijdens de finale. Een woordvoerder wil tegenover het Algemeen Dagblad niet bevestigen waarom dit het geval is, maar laat wel weten dat het plan nog niet definitief is.

Vermoedelijk wil de KNVB de parterrevakken sluiten omdat het de finale wil afwerken zonder netten in De Kuip. Tijdens wedstrijden van Feyenoord klagen nog steeds supporters op sociale media over het zicht, met name de palen wekken bij een klein deel ergernis op. Met het weghalen van de netten en het sluiten van de Vakken Z en W kunnen er geen voorwerpen worden gegooid op het veld en is er optimaal zicht.

Beide finalisten hebben recht op 37,5 procent van alle tickets, dat kan door het sluiten neerkomen op het aantal van 15.000. Volgens Jeroen Rengers, voorzitter van NEC's supportersvereniging, zullen beide clubs nu circa 16.500 kaarten ontvangen. NEC communiceert op 18 maart de informatie van de kaartverkoop. Bij Feyenoord is de verwachting dat het iets eerder met nieuws komt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties